The Washington Post/Getty Images
Volledig scherm
PREMIUM
© The Washington Post/Getty Images

In Baltimore is de huizencrisis terug van nooit weggeweest: "Alleen drugs verkopen hier goed"

ADTien jaar geleden had Baltimore grote problemen. Er lijkt weinig veranderd. Nieuwe problemen met rommelhypotheken liggen op de loer, en ondanks een enorme voorraad leegstaande woningen is betaalbare huisvesting niet te vinden.

3 reacties

  • Gino Denil

    6 jaar geleden
    Trump is hard bezig met de ongelijkheid in de VS nog in snel tempo te vergroten. En als een groot deel van de welvaart bij een klein deel zit dan stort de rest in elkaar. Het is zoals in je huis veel geld uitgeven aan ogen uitstekende luxe voor in je living. Maar je kelder, zolder en dak laten weg rotten.
  • Mustafa Weinbaum

    6 jaar geleden
    Een overaanbod van leegstaande huizen waarvan de prijzen onbetaalbaar zijn duidt enkel op de financiële overwaardering van de huizenmarkt. En daar hebben enkel banken, investr-eerders en financiële markten baat bij terwijl de doorsnee burger verzuipt in kosten. Het is even perfide als de commoditeitenmarkt waar er wrdt belegd in voedingsgrondstoffen en zo graan onbetaalbaar maakt en hongersnoden teweeg brengt.
  • Andy Casteels

    6 jaar geleden
    Wij geven de helft van ons loon af om zulke tragische gevallen van armoede tegen te gaan. De bevolking draagt dus haar verantwoordelijkheid. Nu de politici nog.