© ATV

Man die zwangere Eman (39) doodde in Borgerhout, aangehouden voor doodslag

De 42-jarige Fares A.D. die afgelopen weekend zijn vrouw om het leven bracht in hun woning in de Te Boelaarlei in Borgerhout, is aangehouden op verdenking van doodslag. Hij kon ondertussen ook verhoord worden.

sare

Fares A.D. (42) wordt ervan verdacht zaterdag zijn echtgenote, de 39-jarige Eman Al-Shagdari, gedood te hebben in hun woning in de Te Boelaarlei in Borgerhout. De vrouw werd dodelijk geraakt met een mes, het lijkt er sterk op dat verdachte A.D. vervolgens uit het leven wilde stappen. Hij werd in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht. Zijn vrouw was zwanger, ze zou in de zomer bevallen. Het koppel, afkomstig uit Jemen, kwam zo’n drie jaar geleden in de buurt wonen.

LEES OOK. “Ik hoorde hem in paniek roepen”: zoontje (10) belt politie na familiedrama in Borgerhout waarbij zwangere Eman (39) om het leven komt

Of hij ondertussen nog in het ziekenhuis ligt, is onduidelijk. A.D. zou wel aan de beterhand zijn, hij kon volgens het parket al verhoord worden. De man werd na dat verhoor aangehouden door de onderzoeksrechter voor feiten van doodslag. Dat betekent dat er voorlopig geen aanwijzingen zijn dat hij het doden van zijn vrouw op voorhand gepland had. De verdachte zal vrijdag voor de raadkamer moeten verschijnen.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Meest gelezen