Instagram
Volledig scherm
© Instagram

Na hun vechtpartij: Pamela Andersons ex-man Tommy Lee verzoent zich dan toch met zoon Brandon

celebritiesPamela Andersons ex-man Tommy Lee heeft zich verzoend met hun zoon Brandon. Via Instagram deelde hij een aandoenlijke foto, waarop hij zijn zoon innig omhelst. “Ik hou van jou”, schrijft Tommy bij het beeld. Vader en zoon kwamen het afgelopen jaar meermaals in het nieuws vanwege hun hevige ruzie. 

0 reacties

  1. Hoogdagen van Nicole Kidman gehuld in stil verdriet: “Haar perfecte plaatje zal nooit compleet zijn”
    PREMIUM
    Celebrities

    Hoogdagen van Nicole Kidman gehuld in stil verdriet: “Haar perfecte plaatje zal nooit compleet zijn”

    Het zijn hoogdagen voor Nicole Kidman. De Australische actrice mocht de prestigieuze American Film Institute (AFI) Lifetime Achievement Award in ontvangst nemen, in het bijzijn van haar twee dochters en haar echtgenoot, Keith Urban. Maar toch is dat mooie plaatje voor Nicole nooit compleet. Dat heeft alles te maken met een groot gemis: haar oudste twee kinderen hebben onder dwang van hun vader, Tom Cruise, geen contact meer met haar. “Scientology nam haar iets af wat ze nooit meer kan terugkrijgen.”
  2. “Ze kwam maar liefst 90 minuten te laat en excuseerde zich niet eens”: een blik achter de schermen van het Met Gala
    PREMIUM
    Celebrities
    2

    “Ze kwam maar liefst 90 minuten te laat en excuseerde zich niet eens”: een blik achter de schermen van het Met Gala

    Het is hét mode-evenement van het jaar. Op het Met Gala in New York poseren de grootste sterren jaarlijks in de allermooiste outfits op de trappen van het Metropolitan Museum of Art. Maar wat speelt er zich af achter gesloten deuren? Nu Amerika zich opmaakt voor een nieuwe editie, onthullen we geheimen van achter de schermen. Van de gastenlijst tot het verbod op foto’s en het gedrag van de gasten. “Ze gooide het voorbereidingswerk van de redactie in de vuilbak.”