Sp.a-voorzitter John Crombez.
Volledig scherm
Sp.a-voorzitter John Crombez. © PHOTO NEWS

"Geen hogere belastingen voor kruideniers dan voor multinationals"

Oppositiepartij sp.a trekt met een reeks voorstellen naar het parlement om de fiscale privileges voor multinationals aan banden te leggen. De Vlaamse socialisten willen daarbij snoeien in allerlei gunstregimes. Dat moet volgens sp.a 1,28 miljard euro ruimte vrijmaken, om zo de lasten voor de meeste ondernemers te verlagen.

87 reacties

  • Michel Jacobs

    6 jaar geleden
    Jongens, jongens....ja, John, iedereen is het daar mee eens hoor. En hoe ga je dat nu precies doen zeg je? Leg eens je gedetailleerd plan met de inkomsten berekeningen op tafel en leg me dat eens uit. Wat???....Wat zeg je?...Je mompelt nogal, kan het wat luider aub? Ik versta je niet goed.Hallo? Hallo?
  • Herwig Huysmans

    6 jaar geleden
    Multinationals doen wat ze willen ,de notionele belastingsaftrek heeft destijds Ford toch niet hier gehouden ondanks de inlevering van de werknemers en nog extra subsidies van de staat , dus allemaal larie wat de mensen denken en de politiekers doen hier ,creëren van jobs larie en apekool , arm België en Europa zolang er geen uniform Europa bestaat met dezelfde regels belastingen en wetten zal dit blijven duren , gesjoemel naar belastingparadijzen , met dank aan onze Europese leiders .
  • vanaeken jokke

    6 jaar geleden
    Dommeke Faes ze staan al open van in de jaren 80 maar zoiets leest gij niet specialiteit sossen meelopers lezen wat ze willen lezen.De Bart had die achterpoorten open gezet.
  • Ferdinand Nuyts

    6 jaar geleden
    En ik dacht dat de sossen voor de werkman waren, toch niet.
  • Peeters Freddy

    6 jaar geleden
    Heeft Crombez weer enkele e-mail gekregen en slecht gelezen ?. Wie gelooft er nu nog in de sossen, zelfs de burgemeester van Brugge gelooft niet meer in Crombez zijn leugens.