Silke Nys is nu finaliste van Miss Glamour Belgium.© rr

Silke Nys (33), vorig jaar nog Miss Sympathie bij Miss de Luxe, zit nu in finale Miss Glamour: “Ze willen je echt laten stralen”

Zoersel -

Silke Nys (33) uit Sint-Antonius won onlangs nog de titel Miss Sympathie als finaliste in de Miss De Luxe-verkiezing 2023-2024. Dat smaakte naar meer, want nu is ze ook finaliste voor de Miss Glamour-verkiezing

“Ik vond de Miss De Luxe-verkiezing een heel positieve ervaring”, legt Silke uit. “Het was goed voor mijn zelfvertrouwen en zelfrespect. Vandaar dat ik me ook heb ingeschreven nu voor de Mrs. & Miss Glamour-verkiezing. Die staat open voor vrouwen tussen 15 en 45 jaar en is onderverdeeld in een Mrs. & Miss-verkiezing, voor de jongere kandidates en de al wat oudere. Zelf zit ik in de Miss Glamour-verkiezing.”

Silke Nys kent u misschien nog van de laatste parkavond in park Hallehof vorig jaar met Aaron Blommaert, die ze mee de avond mocht presenteren. Rond haar 17de deed Silke ook al eens mee aan Miss Diamant. Ze werkt als zorgkundige in een woonzorgcentrum.

“Bij Miss Glamour willen ze je echt doen stralen en je zelfvertrouwen een enorme boost geven. Als je goed in je vel zit, zie je er ook meestal automatisch beter uit. Ze tonen je dat schoonheid vanbinnen zit en je je innerlijke schoonheid moet laten ‘shinen’. Tot dusver waren de coachings en workshops heel interessant voor mij persoonlijk, met heel toffe mensen. We deden ook al fotoshoots en kregen mediatraining.”

Voor Miss Glamour kan je niet via sms stemmen. De verkiezing vindt op 8 juni plaats in het Aldhem Hotel in Grobbendonk. Wie erbij wil zijn, kan tickets kopen voor de Mrs/Miss Glamour Belgium-receptie met cava, een 3-gangen-diner aan tafel, frisdranken, aangepaste wijnen en koffie. “Een VIP-ticket kost 130 euro”, vertelt Silke. “Dat is al iets, maar je maak de uitreiking van Mrs/Miss Glamour Belgium 2024 dan vanop de eerste rij mee.”

www.glamourbelgium.mystrikingly.com (kma)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners