Raadkamer wil ‘Eveline’ vrijlaten uit cel, parket in beroep tegen vrijlating van man (30) die naaktfoto’s van BV’s ontfutselde

G.R. (30),  beter bekend als ‘Eveline’, die onder anderen bekende Vlamingen Peter Van de Veire, Stan Van Samang en Sean Dhondt naaktfoto’s ontfutselde, is door de raadkamer vrijgelaten onder elektronisch toezicht. Maar het parket ging meteen in beroep. Dat meldt het parket van Oost-Vlaanderen.

mts
Bron: BELGA

In november vorig jaar werd G.R. een tweede keer opgepakt nadat hij opnieuw mannen zou benaderd hebben met seksueel getinte boodschappen. Hiermee schond hij zijn voorwaarden na zijn eerste vrijlating. Het was al de tweede keer dat G.R. zijn voorwaarden schond. In maart vorig jaar mocht hij onder voorwaarden de gevangenis verlaten nadat hij in november 2022 naar de cel moest. Na zijn vrijlating ging hij in een hotel in Nederland aan de slag als ‘Ariana’ in plaats van Eveline. 

Het openbaar ministerie wil G.R. verwezen zien naar de correctionele rechtbank voor valsheid in informatica, verspreiding zonder toestemming van seksueel getinte opnames, belaging, afpersing, voyeurisme en bezit van kinderporno.

In afwachting van zijn proces werd G.R. dinsdag opnieuw voor de raadkamer geleid en die besliste hem vrij te laten onder elektronisch toezicht. Maar het parket tekende meteen beroep aan, waardoor de man toch in de cel blijft. De Kamer van Inbeschuldigingstelling zal nu over de verdere aanhouding van de man moeten beslissen.

LEES OOK. ‘Eveline’ is niet te temmen: G.R. opnieuw naar de gevangenis na zoveelste misstap

LEES OOK. Vlaamse acteur getuigt over nieuwe poging van ‘Eveline’ om naaktfoto’s te krijgen: “Het was onmiddellijk duidelijk dat hij opnieuw bezig was”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen