Op zaterdag 25 mei wordt de 19de Rivierenhofloop gehouden in Deurne.© RR

Deurne in de startblokken voor 19de editie van Rivierenhofloop

Deurne -

Op zaterdag 25 mei wordt de 19de Rivierenhofloop gehouden in Deurne. Elk jaar doen ongeveer 1.000 lopers mee. Kinderen kunnen meedoen aan runs van 100 meter, 450 meter of 850 meter, terwijl volwassenen kunnen kiezen voor routes van 5 of 10 kilometer door het Rivierenhof.

De loop begint op de atletiekbaan van Park Groot Schijn op de Ruggeveldlaan 480. Deelnemers leggen 5 of 10 kilometer af door het Rivierenhof en eindigen weer op dezelfde baan. Voor kinderen zijn er drie runs op de atletiekbaan: 100 meter voor de jongsten (tot 4 jaar) met een begeleider, 450 meter voor kinderen tot 8 jaar, en 850 meter voor kinderen van 9 tot 12 jaar.

Alle wedstrijden staan open voor mensen met een verstandelijke, fysieke, auditieve en/of visuele beperking, mits ze niet rolstoelgebonden zijn.

Inschrijven kan vooraf tot 23 mei via www.antwerpathletics.be. Op 25 mei is inschrijven ter plekke ook mogelijk. Op het terras aan de atletiekpiste kunnen supporters en deelnemers genieten van een hapje en een drankje. Daarnaast is er randanimatie voor jong en oud. (nd)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners