anp
Volledig scherm
© anp

Netflix plant maar liefst 80 films in 2018

Netflix brengt volgend jaar ongeveer tachtig films uit. De streamingservice wil daarmee volgens contentdirecteur Ted Sarandos evenveel eigen films gaan aanbieden als series.

  1. Na mislukte zangcarrière: droomt ‘The Voice’-winnaar Glenn Claes van een comeback via ‘Sing Again’?
    PREMIUM
    TV

    Na mislukte zangcarriè­re: droomt ‘The Voi­ce’-win­naar Glenn Claes van een comeback via ‘Sing Again’?

    “Ze beloofden mij een internationale zangcarrière.” Als allereerste winnaar van ‘The Voice van Vlaanderen’ had Glenn Claes (34) hoge verwachtingen, maar zijn muzikale carrière werd een grote teleurstelling. In een openhartig gesprek vertelt hij waarom het misliep en wat hij daaruit leerde. Hij gooide zijn leven over een andere boeg en focust zich nu op zijn gezin en bedrijf. “Er zijn artiesten die een pak beter kunnen zingen dan ik”, aldus Glenn, die in ‘Sing Again’ opnieuw zijn kans waagt.
  2. Was dit de allermafste opdracht in ‘De mol’ ooit? Mama van Bernard duikt opnieuw op... zonder kleren (en dit zijn de finalisten)
    TV

    Was dit de allermaf­ste opdracht in ‘De mol’ ooit? Mama van Bernard duikt opnieuw op... zonder kleren (en dit zijn de finalisten)

    Gekker kan het echt niet meer worden in ‘De mol’. Sommige opdrachten die Michaël, Senne, Bernard en Charlotte moesten uitvoeren, zorgden voor verbijsterende beelden én de nodige spanning. In bad met de moeder van Bernard in zijn huis in Melle? Wellicht de ongemakkelijkste opdracht in de geschiedenis van ‘De mol’. Al vielen er ook heel wat pasvragen te rapen, die de afvaller uiteindelijk hebben genekt. “Ik zag de bui al hangen.”