Gert Verhulst krijgt zijn eigen personeel op bezoek: K3’tjes deze week te gast in ‘Gert Late Night’

© vtm

Met K3 verwelkomt Studio 100-baas Gert Verhulst deze week drie personeelsleden op zijn plezierboot. Hanne, ­Klaasje en Marthe kenden de boot én de verhalen die erover de ronde doen goed.

tdl

K3 in Gert Late Night: geen slechte zet van Gert Verhulst. De kaartjes voor De Grote Sinterklaas Show van Studio 100 op 1 en 2 december moeten stilaan besteld worden en de combinatie Verhulst en K3 gaat altijd over de tong. Hanne, Klaasje en Marthe kenden de plezierboot waar Gert Late Night wordt opgenomen goed: de Evanna deed al meer dan één keer dienst als locatie voor een cd-voorstelling van K3. In 2016 waren de camera’s bij zo’n cd-voorstelling voor het programma Wij Zijn K3!, de realitysoap over het leven van K3. Toen een van de meisjes zich in een kajuit de vraag stelde “wie weet wat er hier allemaal gebeurd is”, antwoordde hun toenmalige manager en ex-K3-lid Kristel Verbeke: “Ik denk dat mijn twee zusters al eens op deze boot geweest zijn”. Verbeke doelde met haar twee zusters op Karen Damen en Josje Huisman, twee veroveringen van Gert Verhulst, die de Evanna dus ook een beetje als love boat gebruikte.

Vanavond zien we ook of Gert zijn belofte hield en zijn haar liet afscheren. Aan boord is ook nog een vierde gast: niemand minder dan vicepremier Kris Peeters.

INFO

Gert Late Night

Vier, 21.40 uur

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen