EPA
Volledig scherm
© EPA

Magische Elise Mertens naar halve finale Australian Open!

Australian OpenWaar eindigt dit sprookje voor Elise Mertens? Ze veegde vandaag Elina Svitolina, nummer vier van de wereld, letterlijk uit de Rod Laver Arena en plaatste zich met 6-4, 6-0 voor haar eerste halve finale van de Australian Open. Mertens heeft op dit tornooi nog geen set verloren. Onwaarschijnlijk!

86 reacties

  • Jan Wuyts

    6 jaar geleden
    Zonde dat de gewone tv-kijker dit moet missen of hij moet er (veel) geld voor neertellen. Een minuutje beelden dat is alles ter "informatie". Moeskroen - KV Kortrijk is natuurlijk véél belangrijker, zeker als je in Turnhout of Hasselt woont... Waar is de tijd dat de VRT nog snel een ploeg naar Australië stuurde om Kim te volgen in haar steile opgang...
  • roger van roy

    6 jaar geleden
    Wat mij betreft heeft Elise niets meer te leren in de Clijsters tennisschool. Ze is nu al beter dan haar mentor, zeker aan het net. Elise kan met niemand vergeleken worden , zij heeft haar eigen aanvallende stijl , en die gaat nu de tenniswereld rond als voorbeeld van modern tennis. Mooi!!
  • René Van Halen

    6 jaar geleden
    De sportvrouw van het jaar is dus al bekend, tenzij Thiam met een nieuw wereldrecord Europees kampioene wordt.
  • ROGER DEPREZ

    6 jaar geleden
    Boven op het talent natuurlijk want anders gaat het niet, heeft zij een grinta die ik alleen nog gezien heb bij onze KIM en dan is alles mogelijk naar de top, we gaan weer opstaan in de nacht om te kijken naar deze topatlete.
  • Gino Denil

    6 jaar geleden
    Als ze dit niveau en vooral tempo kan aanhouden kan ze tegen iedereen winnen.