© Instagram

Marthe even vervangen bij K3 door ziekte: Charlotte neemt over in musical ‘De 3 biggetjes’

Het ‘De 3 biggetjes’ optreden van K3 op woensdag in Breda zag er een beetje anders uit dan gewoonlijk. Marthe (27) kon er door ziekte niet bij zijn, waardoor haar understudy Charlotte Campion (32) naast Hanne (30) en Julia (21) op het podium moest staan. Van “Ik vind het maar niks” tot “Charlotte doet het ook goed”: op sociale media zijn de reacties verdeeld.

sodb

Het is nog niet duidelijk wanneer Marthe weer op het podium zal staan. “We bekijken dat dag per dag”, meldt Studio 100 aan Het Laatste Nieuws. “Zodra Marthe zich weer beter voelt, zal ze haar rol opnieuw op zich nemen. Haar gezondheid primeert.”

Van “Ik vind het maar niks” tot “Charlotte doet het ook goed”: de reacties op sociale media zijn verdeeld. Velen zijn tevreden met de prestaties van de understudy, maar er zijn ook enkele fans die Marthe liever zo snel mogelijk terug op het podium willen zien staan. Charlotte zelf is in ieder geval geen onbekende in de muziekwereld: zo kon je ze ook spotten tijdens ‘James the Musical’ en ‘Vergeet Barbara’.

© DBA

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER