© rr

Elf nieuwe faillissementen in de Kempen

Kempen -

Tijdens de zitting van de ondernemingsrechtbank Antwerpen, afdeling Turnhout, zijn elf faillissementen uitgesproken. Zo is de cv Body2Balance, gevestigd aan Looy in Vosselaar, failliet na dagvaarding.

De onderneming was actief in de sector van de wellness. Ook zaakvoerder Patrick Van Moer uit Turnhout is bankroet verklaard. De curator in beide dossiers is Katty Somers.

Op de Grote Steenweg in Geel is de bv De Coweekes failliet, eveneens na dagvaarding. Het gaat om een horecazaak. De curatoren zijn Van Rompaey en Feytons. De bv Han was een sectorgenoot met zetel op de Grote Markt in Herentals. Ben De Groof is de curator in deze faling na dagvaarding. Nog in Herentals valt op de Lierseweg het doek over de bv Afersi, een nog jonge detailhandel in sport- en kampeermateriaal. De boeken werden neergelegd, An Notelteirs treedt op als curator.

Op de Heidelaan in Grobbendonk is de bv 311 Projects, gespecialiseerd in algemene bouw van residentiële gebouwen, failliet na dagvaarding. De curator is Steven Heylen. Op de Timmermanslei in dezelfde gemeente valt na het neerleggen van de boeken het doek over de bloemenzaak van Ditte Wouters. Steven Heylen is ook in deze zaak curator.

Gert Eykens uit Bosheide in Geel is failliet na dagvaarding. Curator Tom Vandecruys heeft de touwtjes in hangen. De bv Bevaro Gevelwerken, Mesesstraat in Turnhout, was actief in de bouwsector. De onderneming werd gedagvaard, Ronny Ceusters treedt op als curator. De bv Absulot, Wieltjes in Turnhout, was een groothandel in wijnen en geestrijke dranken. De boeken werden neergelegd, de curator is Veerle Verhaegen.

Ten slotte werd arbeidsbemiddelaar bv Wole, Veerledorp in Veerle (Laakdal), gedagvaard. Senne Draulans treedt op als curator.(mph)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners