Een Japanse toerist reisde naar Bangkok, maar kreeg argwaan en verwittigde de autoriteiten.
Volledig scherm
Een Japanse toerist reisde naar Bangkok, maar kreeg argwaan en verwittigde de autoriteiten. © Getty Images

Bende lokt toeristen met snoepreisje naar Bangkok, maar laat ze drugs smokkelen

BuitenlandDe Thaise politie heeft een criminele organisatie ontdekt die nietsvermoedende toeristen wilde inzetten om drugs te smokkelen. Een Iraniër is opgepakt omdat hij verdovende middelen zou hebben verstopt in de bagage van een Japanner, bericht de krant Bangkok Post.

0 reacties

  1. Verleng de levensduur van je e-bike: dit betaal je voor een nieuwe transmissie en een onderhoud
    HLN Shop

    Verleng de levensduur van je e-bike: dit betaal je voor een nieuwe transmis­sie en een onderhoud

    Een elektrische fiets vergt vaak een flinke investering. Aan het einde van de rit kom je echter wel eens goedkoper uit met een wat duurder model, aangezien je daar langer profijt van hebt. Door slim te kopen, vermijd je bovendien extra kosten voor onderhoud en herstellingen. Hoeveel kilometer kan je doorgaans afleggen met een e-bike? Wanneer dringt een onderhoudsbeurt zich op? En welke kostprijs moet je daarvoor incalculeren? HLN Shop fietst door de antwoorden.
  2. TERUGLEZEN GAZA. Witte Huis: geen genocide, maar Israël moet burgers Gazastrook beter beschermen - Israëlische activisten plunderen hulpgoederen

    TERUGLEZEN GAZA. Witte Huis: geen genocide, maar Israël moet burgers Gazastrook beter beschermen - Israëli­sche activisten plunderen hulpgoede­ren

    Israëlische tanks zijn maandag verder opgerukt in Jabalia, in het noorden van de Gazastrook. Israël gaf afgelopen weekend aan dat het wil voorkomen dat Hamas kan hergroeperen in Jabalia, waar het grootste vluchtelingenkamp in de Gazastrook zich bevindt. Inwoners melden dat projectielen van tanks neerkomen in het centrum van dat kamp en dat woningen zijn verwoest door luchtaanvallen. Ondertussen staat het gezondheidssysteem in Gaza op instorten. Autoriteiten melden dat de ziekenhuizen in Gaza elk moment zonder brandstof kunnen vallen. Lees de ontwikkelingen van maandag 13 mei hier terug.