© JAn auman

Bema Graphics drukt nu bij Antilope De Bie

Bema Graphics uit Wommelgem, onder leiding van Bart Beyers, verhuist nog deze zomer naar de vorig jaar volledig vernieuwde en uitgebreide productiesite van Antilope De Bie in Duffel.

jaa

Antilope De Bie uit Duffel, onder leiding van Bart en Johan De Bie, heeft in 2017 zeer belangrijke stappen gezet door drie overnames in drie maanden tijd te realiseren. Negen maanden later, in februari 2018, werden Antilope Printing uit Lier, Favorit Printing uit Hoboken, Van Goethem uit Mortsel en De Bie Printing samengebracht op de uitgebreide en vernieuwde site in Duffel.

Bema Graphics uit Wommelgem stond opnieuw voor zware investeringen in nieuwe machines. Bart Beyers, de zaakvoerder van Bema Graphics: “Aangezien de site in Duffel groot genoeg is om de productiecapaciteit van Bema onder te brengen én de toekomstvisie voor de grafische sector die de groep rond Antilope De Bie nastreeft ook de mijne is, hebben we beslist om nog deze zomer onze krachten te bundelen in Duffel. Bema blijft een onafhankelijke entiteit die onder dak komt in het gebouw van Antilope De Bie.”

Bart Beyers: “Drukwerk is en blijft het enige tastbare en ecologische communicatiemiddel. Marketingafdelingen weten dat alleen online communicatie niet werkt en print een gegarandeerde blijver is. Met het onderbrengen van Bema Graphics verminderen we het aantal actieve drukpersen in de hele markt, voor een gezonde markt met gezonde marges.”