Foto: Ive Steyaert

Koppel uit Deinze maakt huwelijksfoto's in Colruyt: "We hebben elkaar daar leren kennen"

Carlo Mestdagh en Sofie Verfaillie uit Astene, bij Deinze, maakten hun huwelijksfoto's in supermarkt Colruyt.. Daar hebben de twee elkaar leren kennen toen ze er werkten. “Voor mij was het liefde op het eerste gezicht, maar ik heb veel geduld moeten hebben”, vertelt Carlo. 

Carlo Mestdagh werkte in het Colruyt-filiaal in het Oost-Vlaamse Deinze, toen hij plots een nieuwe collega kreeg. Sofie Verfaillie ging er aan de slag als jobstudent. “Toen ik haar zag, was het liefde op het eerste gezicht”, vertelt hij in ‘Goeiemorgen morgen!’ op Radio2. “Al moest ik wel veel geduld hebben. Ik heb een paar keer om een afspraakje moeten vragen voor ze toehapte.” 

Klanten keken mee

Van het een kwam het ander en afgelopen zaterdag stapten Sofie en Carlo in het huwelijksbootje. De tortelduifjes vonden het niet meer dan logisch om hun huwelijksfoto’s in de Colruytwinkel te laten maken, waar het allemaal begonnen was. De klanten die op dat moment aan het winkelen waren, konden meegenieten van het speciale moment. “Velen keken gewoon mee. Er was zelfs een meisje dat tegen haar moeder vertelde dat ik in mijn trouwjurk op een prinses leek.”  

Beluister het gesprek in 'Goeiemorgen morgen!'

Carlo en Sofie vonden het ook fijn dat de collega’s op deze manier konden meegenieten van hun speciale dag. “Het was het perfecte moment om onze kledij eens te laten zien. Dat was eens wat anders dan mijn grijze werkschort.” 

De huwelijksfotograaf was trouwens snel overtuigd om de fotoshoot in de winkel te doen. “Hij is grote fan van het bier ‘Duvel’. In ruil voor een foto met een paar bakken op de achtergrond, ging hij meteen akkoord.” 

Meest gelezen