Meghan Markle komt misschien terug op tv.
Volledig scherm
Meghan Markle komt misschien terug op tv. © Photo News

Meghan Markle komt mogelijk terug op televisie

RoyaltyEen oude tv-film waarin Meghan Markle een rol speelt, lijkt een nieuwe kans te krijgen. Het inmiddels acht jaar oude ‘The Boys & Girls Guide to Getting Down’ is opgepikt door Artist Rights Distribution, die het in Amerika wil lanceren. 

0 reacties

  1. KIJK. Is dit tegen alle protocol of niet? President Macron raakt arm van koning Filip aan bij begroeting
    Royalty

    KIJK. Is dit tegen alle protocol of niet? President Macron raakt arm van koning Filip aan bij begroeting

    Een opvallend moment. Tijdens de bijeenkomst met de leden van de Europese Raad in het koninklijk paleis van Brussel heeft de Franse president Emmanuel Macron (46) het koninklijk protocol gebroken, door de arm van koning Filip (64) vast te grijpen. Een gebaar dat royaltywatchers én fans niet is ontgaan. “Denkt Macron dat de koning zijn maatje is?”, klonk het op sociale media. Al nuanceert onze expert Wim Dehandschutter: “Ik kan me moeilijk voorstellen dat de koning zich ongemakkelijk heeft gevoeld.”
  2. Ze staat bekend als arrogant, autoritair en ijzig, maar onze man zag groothertogin María Teresa ontdooien bij Filip en Mathilde
    PREMIUM
    Royalty

    Ze staat bekend als arrogant, autoritair en ijzig, maar onze man zag grootherto­gin María Teresa ontdooien bij Filip en Mathilde

    Afstandelijk, arrogant en autoritair. Van alle echtgenotes van Europese vorsten zijn de vooroordelen over de Luxemburgse groothertogin María Teresa (68) het grootst. Maar tijdens het staatsbezoek aan België liet ze een verrassend warme, hartelijke en goedlachse kant zien. In het gezelschap van koning Filip (64) en koningin Mathilde (51) ontdooide de groothertogin met Cubaanse roots en liet ze zelfs onverwacht haar hart spreken: “Zoals elke banneling moest ik vechten om geaccepteerd te worden.”