EPA
Volledig scherm
© EPA

Meghan Markle pakt valies voor Australië, maar prins Harry stelt expliciet veto tegen bepaalde outfit

Nu Meghan Markle deel uitmaakt van de Britse koninklijke familie, moet ze zich aan specifieke kledingvoorschriften houden. Blijkbaar heeft prins Harry zijn veto gesteld tegen een outfitkeuze van zijn echtgenote.

60 reacties

  • annette hermens

    6 jaar geleden
    geen broekpak maar wel schoenen die 2 maten te groot zijn ....
  • Diane Bernaerts

    6 jaar geleden
    Erg dat die niet eens haar eigen kleding mag kiezen! Als je dan onze Elisabeth en Mathilde zag, met open sandalen: dat is in Engeland ook strikt verboden voor royals.
  • Ann Landuyt

    6 jaar geleden
    Laat Markle maar doen. Die heeft nu heel andere taak nu. Heeft niks te maken met familie opofferen. Die wil nu gezin vormen net als andere jonge vrouw... Waarm moet die zus weer zoiets zeggen? De media springt altijd op verhaaltjes...!
  • Steve Renard

    6 jaar geleden
    Beiden goed zot om met elkaar te trouwen. Een klein kind weet dat dit verkeerd afloopt. Komen uit heel verschillende werelden die niet compatibel zijn. En daarbij komen ze beiden uit een verdorven wereld.
  • Laura Van Overstraeten

    6 jaar geleden
    Dit instituut is eeuwenoud, als zo’n tweederangs Hollywood starlet denkt daar op 1,2,3 verandering in te brengen is ze eraan voor de moeite en had ze beter thuis gebleven. Ze wist waar ze aan begon dus geen medelijden mee.