Al negen generaties lang reist de circusfamilie rond.© RR

Circus Pipo strijkt neer in Berlaar van 29 mei tot 2 juni

Berlaar -

Het Belgische Circus Pipo komt naar Berlaar. Van woensdag 29 mei tot en met zondag 2 juni kan je er genieten van verschillende voorstellingen.

In de verwarmde circustent achter sporthal’t Stapveld (Pastorijstraat 62) brengt het circusgezelschap een show voor het hele gezin. De voorstellingen vinden plaats op 29 mei, 1 juni en 2 juni, telkens om 15 uur. Op zondag 2 juni vinden er twee voorstellingen plaats: om 11 uur en 15 uur.  

Al negen generaties lang reist het gezelschap van de familie Heppenheimer rond met zijn voorstellingen vol knotsgekke clowns, verbazingwekkende acrobaten en wonderbaarlijke goochelaars. De familie omschrijft het zelf als ‘traditioneel circus met een moderne touch’.

“Tijdens onze familiedag op woensdag en zondag betalen ook volwassenen een kindertarief”, zegt Hilde Van den Eynde van Circus Pipo. “Circus Pipo staat sinds jaar en dag garant voor de familie-uitstap bij uitstek. Ons eigentijdse circus brengt een mix van traditioneel circus en unieke, wervelende sensaties. Er zullen uiteraard clowns zijn, maar ook lucht- en grondacrobaten, jongleurs, hoelahoep- en diabolo-acts.”

“Kaarten voor onze voorstellingen kunnen tot 15 minuten voor de show online besteld worden via circuspipobelgium.be en vanaf een uur voor de voorstelling ook aan de kassa.” (hb)

Tijdens de familiedag betalen ook volwassenen een kindertarief.© rr

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners