Direct naar artikelinhoud
tv-tips

Dit mag u niet missen op tv vanavond

Foto uit Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull.Beeld Kos

Morgen is het een feestdag, dus u kunt vanavond ongegeneerd wat langer voor tv zitten. Wij geven u alvast vijf tv-tips mee, waaronder een spannende pot voetbal, de laatste film uit de Indiana Jones-reeks en een documentaire over Britney Spears. De volledige tv-gids vindt u hier.

Champions League: Ajax - Standard

Dankzij een ijzersterke Mehdi Carcela en een late penaltygoal van Renaud Emond haalde Standard in extremis een 0-2-achterstand op tegen Ajax en werd de terugwedstrijd van vanavond in de derde kwalificatieronde voor de Champions League gered. De opdracht voor de Rouches in Amsterdam is duidelijk: enkel een zege of gelijkspel met minstens drie gemaakte doelpunten volstaat.

Om 20.15 uur op Q2.

Trainer van Standard, Michel Preud'homme.Beeld BELGA

Apocalyps Stalin

Heruitzending van deze driedelige reeks over de controversiële Sovjetleider Jozef Stalin. De reeks is van de hand van de Franse regisseurs Isabelle Clarke en Daniel Costelle, die eerder al verrasten met hun 'Apocalypse'-reeksen over WO I en II. Zij maakten hiervoor enkel gebruik van origineel, ingekleurd beeldmateriaal.

Om 20.55 uur op Canvas.

Telefacts Zomer

Actualiteitenmagazine met buitenlandse reportages, ingeleid door Julie Colpaert.

Om 22.15 uur op VTM.

Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull

Zo goed als twintig jaar na de derde 'Indiana Jones'-film besloten Steven Spielberg en George Lucas om er nog een vierde tegenaan te smijten. Het resultaat werd echter nogal lauw onthaald. De actiescènes en stunts spatten van het scherm, maar op verhaaltechnisch vlak rammelt de film nogal. Intussen hebben Spielberg en Ford gezamenlijk plannen voor een vijfde telg in de reeks aangekondigd.

Om 22.25 uur op VIER.

Qdoc - I Am Britney Jean

Britney Spears liet in 2013 een cameraploeg toe om haar te volgen tijdens de meest intieme momenten in de aanloop naar haar Piece of Me-show in Las Vegas. 

Om 00.10 uur op Q2.