'Stranger Things'
Volledig scherm
'Stranger Things' © AP

Netflix dropt uit het niets mysterieuze promo voor 3de seizoen 'Stranger Things'

TVNetflix gaf gisteren een mysterieuze nieuwe trailer voor het derde seizoen van de sciencefiction-serie 'Stranger Things' vrij. 

0 reacties

  1. INTERVIEW. Gillian moet als eerste ‘De mol’ verlaten: “Dat Gilles mijn naam als eerste invulde, gaf me een veilig gevoel”
    PREMIUM
    TV

    INTERVIEW. Gillian moet als eerste ‘De mol’ verlaten: “Dat Gilles mijn naam als eerste invulde, gaf me een veilig gevoel”

    “Als mijn hoofdverdachte de saboteur blijkt te zijn, heb ik een gouden kans laten liggen”. De 27-jarige Gillian is de eerste afvaller in ‘De mol’. Nochtans voelde hij zich veilig, had hij zich grondig voorbereid én had hij al sterke vermoeden over wie de mol is, vertelt hij in een eerste interview. “Ik wilde niet als Matteo Simoni vorig jaar meteen in tunnelvisie gaan, maar misschien had ik dat toch beter gedaan.”
  2. Ex-wielrenner Jan Bakelants doet mee aan ‘Special Forces’: “Militaire scholing voor iedereen zou niet verkeerd zijn”
    PREMIUM
    tv

    Ex-wielrenner Jan Bakelants doet mee aan ‘Special Forces’: “Militaire scholing voor iedereen zou niet verkeerd zijn”

    Stapje in het onbekende voor ex-wielrenner Jan Bakelants (38). De voormalige gele trui tast straks zijn grenzen af in ‘Special Forces: wie durft wint’ in plaats van op de koersfiets. “Ik dacht vooraf dat het gewoon een spelprogramma was, maar dit was echt the real deal”, aldus de HLN-wieleranalist. Naast hem zijn nog twee nieuwe namen bekend voor het tweede seizoen: een ‘Thuis’-actrice en een Nederlandse zanger. En één ‘Special Forces’-collega kent Bakelants al goed: “Ik ontmoette hem in het ziekenhuis, onder de slechtst mogelijke omstandigheden.”