Getty Images
Volledig scherm
© Getty Images

Bereikt Ed Sheeran de grote hitparadekaap?

Ed Sheeran staat reeds 59 weken in de hitparade met zijn single 'Shape Of You'. Als hij ook volgende week nog in de hitlijst staat, behaalt hij daarmee de kaap van 60 weken. Een kaap die slechts uitzonderlijk bereikt wordt door echt grote hits. 

1 reactie

  • Marco Debart

    6 jaar geleden
    Die jongen kan goed zingen...maar hij ziet er uit gelijk een oude zak patatten.
  1. ▶ Gert Verhulst na zijn interview met Bart De Pauw: “Tegenover mij zat een gebroken man”
    HLN Mediawatchers
    147

    ▶ Gert Verhulst na zijn interview met Bart De Pauw: “Tegenover mij zat een gebroken man”

    “Dit was het interview dat iedereen uit de mediawereld wilde hebben. Elke krant, elk weekblad, elke radio- en tv-zender. Dus als je hoort dat Bart De Pauw na zeven jaar zal komen, dan is dat top. En toen De Pauw aan de tafel zat, zag ik een gebroken man, die zeven heel zware jaren achter de rug heeft”. Aan het woord is Gert Verhulst in de ‘HLN Mediawatchters’-podcast over de meest besproken ‘Tafel van Gert’ ooit. Nog geen twee dagen na de uitzending keken al 532.565 geïnteresseerden. Luister hierboven naar onze podcast de HLN Mediawatchers.
  2. Deense kroonprins Christian (18) betrapt tijdens wilde feestnacht: “Er is één gevaar waarvoor hij moet oppassen”
    PREMIUM
    Royalty

    Deense kroonprins Christian (18) betrapt tijdens wilde feestnacht: “Er is één gevaar waarvoor hij moet oppassen”

    “Hij ging wild tekeer met vodka en bier en werd omringd door vrouwen.” Denemarken raakt niet uitgepraat over foto’s van kroonprins Christian (18), die tijdens een feestje alle remmen losgooide. De zoon van koning Frederik (55) wordt vergeleken met zijn vader, die lang bekendstond als ‘verwende partyprins’ en meermaals dronken opstootjes veroorzaakte. Deense royaltywatchers waarschuwen Christian voor zijn gedrag en wijzen op één specifiek gevaar dat grote gevolgen zou kunnen hebben voor de koninklijke familie.