De keuze is gemaakt in ‘Boer zkt vrouw’, maar verhuist Branko ook naar Zweden?

© VTM

Robbe Ceelen (29) uit ‘Boer zkt vrouw’ was er zeker van: niet Joffrey maar Branko is zijn uitverkorene. Komt er een verhuis naar Zweden?

Tv-kijkend Vlaanderen kon al zien hoeveel romantiek er in de lucht hing tussen melkveeboer Robbe en Branko, met een kus als hoogtepunt. De finale keuze voor de jonge Antwerpenaar kwam dus niet als verrassing. “Het voelde just met Branko”, klonk het. “Die kus was een ontlading voor ons beiden. Dit is de man met wie ik het zie zitten om een toekomst uit te bouwen. Hij heeft dat ook aangegeven.”

Nu rest de vraag of Branko effectief België zal verlaten om in Zweden te gaan wonen, waarheen Robbe elf jaar geleden verhuisde. Hij leerde de taal, studeerde er milieutechnieken en begon te werken op een melkveeboerderij. In 2022 nam hij zelf een boerderij over in Stångviken, bij de grens met Noorwegen. Een match made in heaven, zeker wanneer daar een partner bijkomt. Maar Branko is er nog niet uit. “De twijfel blijft, het is een heel grote stap”, zegt hij in Dag Allemaal. “Ik weet nog niet of ik België wel volledig zal kunnen loslaten. Ik besef wel dat de keuze zich opdringt, want zonder een verhuis kan er van een langdurige relatie geen sprake zijn. We moeten het nog wat uitzoeken.”

‘Boer zkt vrouw’, via VTM Go en elke zondag om 20.00 uur op VTM

(red)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen