.
Volledig scherm
. © James Arthur

Belgisch toerisme fleurt weer op

Het toerisme in België groeit weer naar hetzelfde niveau als in 2015. Na de aanslagen in 2015 en 2016 meden veel toeristen onze hoofdstad. Het aantal overnachtingen in de hotels over het hele land gingen erop vooruit in de eerste 6 maanden van 2017, schrijft Le Soir. Toerisme Vlaanderen meldt dat hun cijfers de nationale trend bevestigen.

3 reacties

  • Guy Malfait

    6 jaar geleden
    Belgie heeft idd heel veel toeristische trekpleisters, maar al de rest moet eindelijk ook eens opgefleurd worden. Zoveel grijze tristesse kan niet goed zijn voor de mentale gezondheid.
  • Reuven Galberman

    6 jaar geleden
    Zo een Saai land!!
  • vicky vanderweyen

    6 jaar geleden
    Wij verdienen dat België,is een heel mooi land met verschillend toeristische bezienswaardigheden,wij hebben de kust de Ardennen,en vele steden met historische waarden.
  1. REPORTAGE. Kanarieberg dag na tragische val:  fans komen zelfs vanuit Limburg naar plek waar Van Aert onderuitging
    PREMIUM
    6

    REPORTAGE. Kanarie­berg dag na tragische val: fans komen zelfs vanuit Limburg naar plek waar Van Aert onderuit­ging

    Daags na de val van Wout van Aert in Dwars door Vlaanderen lijkt de Ninoofsesteenweg in Ronse een soort bedevaartsoord. Supporters komen zelfs vanuit Limburg om met eigen ogen in te schatten wat er is gebeurd. Hoe kan een brede strook asfalt voor zo een ravage zorgen? We spraken enkele fans en buurtbewoners die alles vanop de eerste rij zagen gebeuren: “Plots zag ik hoe een renner met zijn fiets twee meter hoog de lucht in werd gekatapulteerd.”
    Ronse
  2. RECONSTRUCTIE. “Huilende collega’s op het toilet” maar ook 88% tevreden medewerkers: dit is het échte verhaal van de open oorlog over “toxisch leiderschap” bij VRT
    PREMIUM
    10

    RECONSTRUC­TIE. “Huilende collega’s op het toilet” maar ook 88% tevreden medewer­kers: dit is het échte verhaal van de open oorlog over “toxisch leider­schap” bij VRT

    En plots ging het in het Vlaams Parlement niet meer over Bart De Pauw en VRT-baas Frederik Delaplace. Tijdens de discussie kregen acht parlementsleden een anonieme brief over een ándere zaak, die draait rond de Redactie Jong, die onder meer jongerenjournaal ‘Karrewiet’ maakt. In het kort: op de redactie woedt een open oorlog over dve VRT Jong-chef en haar “favoritisme, pestgedrag en discriminatie”. De HLN-onderzoeksredactie sprak met verschillende getuigen en reconstrueerde het verhaal achter de nieuwe heisa.