P. Diddy en Eminem
Volledig scherm
P. Diddy en Eminem © Photonews

Rapoorlogje tussen Eminem en P. Diddy: "Je hebt Tupac laten vermoorden"

ShowbizzRapper Eminem (45) beweert in zijn laatste nummer dat P. Diddy (48) destijds de opdracht gaf om Tupac te laten vermoorden. Aan het einde beweert Slim Shady wel dat het om een grapje gaat, maar het kwaad bloed is gezet.

9 reacties

  • wesley christiaens

    5 jaar geleden
    Tupac en Eminem zijn de twee beste rappers ooit (ying en yang, zwart en wit) en east side zat achter Tupac zijn dood, wraak voor biggie ( dus wss diddy). Ook al had Tupac er niets mee te maken, hij en biggie zijn trouwens samen opgegroeid. Maar biggie is naar east coast overgestapt om niet met suge knight te moeten werken die trouwens meer dan wss achter de moord op Tupac zat wegens geld en gezichtsverlies.
  • MJ JM

    6 jaar geleden
    Killshot is een reactie op "rapdevil" van MGK.
  • Alex Wellens

    6 jaar geleden
    Dat gerucht is zeker niet nieuw
  • Resist You

    6 jaar geleden
    De dood van Tupac sugar is het complot van de Cia hij moest weg want hij praat te veel in zijn liedjes over dingen we niet mochten weten..
  • Cassius Roy

    6 jaar geleden
    Algemeen geweten.
  1. “We zijn geen vrouwen die zomaar alles aannemen”: bekijk hier de eerste beelden van IIII (Four), Vlaanderens nieuwe girlband
    PREMIUM
    Muziek

    “We zijn geen vrouwen die zomaar alles aannemen”: bekijk hier de eerste beelden van IIII (Four), Vlaande­rens nieuwe girlband

    Geen bloedband, maar wel opgevist uit ‘The Voice Kids’ en als vier nieuwe zussen samengezet door Hans Francken - de ontdekker van Metejoor - en diens echtgenote Ingrid Mank. “Ons doel? Keiveel optredens doen deze zomer, daarna richting Sportpaleis!” Ze dromen groot, de leden van Vlaanderens nieuwste girlband IIII (spreek uit als Four). Maar wat gaan ‘de Vlaamse Spice Girls’ zingen? In welke stijl? En wie is wie? Een kennismaking via hun allereerste interview ooit.
  2. EXCLUSIEF. Hoe gaat het nu met Marco Borsato? “Het idee dat hij ooit weer op een podium zal staan, lijkt hij stilaan los te laten”
    PREMIUM
    showbizz

    EXCLUSIEF. Hoe gaat het nu met Marco Borsato? “Het idee dat hij ooit weer op een podium zal staan, lijkt hij stilaan los te laten”

    Het is een beeld waar de fans van schrikken: zanger Marco Borsato (57) - quasi onherkenbaar - gespot aan een tuincentrum. De zanger kent pas in 2025 zijn vonnis in de zaak rond grensoverschrijdend gedrag, maar lijkt op deze nieuwe foto’s nu al met vervroegd pensioen. Zelf houdt hij al vier jaar de lippen stijf op elkaar, maar aan de hand van gesprekken met vrienden en familie krijgen we een beeld van hoe het nu gaat met Borsato én of hij ooit weer gaat optreden. “Hij sluit zich steeds meer af.”