TOR Deurne Pirates - Brecht

Derde Provinciale B Vrouwen Antwerpen

TOR Deurne Pirates komt goed terug en haalt overwinning

TOR Deurne Pirates stond vrijdag met één doelpunt achter tegen Brecht. TOR Deurne Pirates slaagde er echter in om de achterstand om te toveren in een voorsprong. Het duel eindigde uiteindelijk met een 3-1 overwinning.

Het bezoekende team kwam vroeg in de wedstrijd op voorsprong, toen Sanne Hofmans scoorde na 25 minuten. Patrycja Wydrzynska maakte in de 67ste minuut gelijk namens TOR Deurne Pirates. Jolien Spruijt bracht TOR Deurne Pirates op voorsprong in de 71ste minuut. Drie minuten later passeerde Jessey Kenny Van Den Wijngaert de doelvrouw en voerde TOR Deurne Pirates de voorsprong op.

TOR Deurne Pirates heeft in de laatste vijf wedstrijden twee overwinningen behaald en drie keer verloren, terwijl Brecht vijf nederlagen heeft.

DOELPUNTEN: 25' Hofmans 0-1, 67' Wydrzynska 1-1, 71' Spruijt 2-1, 74' Van Den Wijngaert 3-1.