ANP Kippa
Volledig scherm
© ANP Kippa

Don Diablo brengt lied uit voor Avicii

De Nederlandse DJ Don Diablo heeft een liedje uitgebracht ter ere van de overleden DJ Avicii. In samenwerking met de Zweedse zangeres Hilda brengt hij nu 'Wake me when it's quiet' uit. Alle opbrengsten van het nummer gaan naar het goede doel.

0 reacties

  1. “Ik houd een raar gevoel over aan mijn deelname”: Bianca Boets, zus van Xandee, maakt éénmalige comeback in ‘Sing again’
    PREMIUM
    TV

    “Ik houd een raar gevoel over aan mijn deelname”: Bianca Boets, zus van Xandee, maakt éénmalige comeback in ‘Sing again’

    Ze won in 1994 het zesde seizoen van de ‘Soundmixshow’ en daarmee leek de carrière van Bianca Boets (41) gelanceerd. Maar de jongere zus van zangeres Xandee keerde het showbizzleven de rug toe. Toen de makers van ‘Sing again’ belden, wou ze hen dan ook resoluut afwijzen: “Ik had geen zin om opnieuw terecht te komen in dezelfde wereld die me als kind zo overweldigd had.” Maar de belofte die ze maakte aan haar overleden mama, deed haar van gedachten veranderen.
  2. Ruben en Manu kennen de pijn van net voor finale van ‘De mol’ te sneuvelen: “Nochtans had ik de ultieme tip in mijn molboekje staan”
    PREMIUM
    TV

    Ruben en Manu kennen de pijn van net voor finale van ‘De mol’ te sneuvelen: “Nochtans had ik de ultieme tip in mijn molboekje staan”

    Charlotte, Michaël, Bernard en Senne strijden zondag in de voorlaatste aflevering van ‘De mol’ voor de drie finale-tickets. Wie sneuvelt er nog op de valreep? Ruben Van Gompel en Emanuelle (Manu) Santana Marques weten precies hoe pijnlijk het is om af te vallen met zicht op het eindspel en de bijhorende geldpot. Waarom haalden zij destijds de grote finale nét niet en hoe blikken zij terug op hun vroegtijdige exit? En wie is dit jaar hun hoofdverdachte? “Ik vind dit de moeilijkste editie ooit.”