Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Dit is waarom Victoria Beckham zo zuur keek tijdens de bruiloft van Harry en Meghan

ShowbizzAfgelopen zaterdag vielen de kijkers van het huwelijk tussen Harry en Meghan over de zure blikken van ex-Spice Girl Victoria Beckham (44). Tijdens de plechtigheid kon er geen glimlachje vanaf. De reden daarvoor zou zijn dat haar man David het de avond voordien erg bont gemaakt had met een andere dame.

37 reacties

  • annette hermens

    6 jaar geleden
    kennelijk maakt David het heel vaak te bont ..... want ze kijkt altijd zo zuur ...
  • Marc Janssens

    6 jaar geleden
    Wat een kortzichtigheid hier. Het zal jezelf maar eens overkomen. En dan al fakend de ganse dag rondlopen met een smile op je gezicht. Het is niet omdat Dhr. Beckham dat kan dat iedereen dat kan of hoeft te doen. Men ziet enkel een aantal momentfragmenten en men heeft al commentaar op haar. Wat is er misschien gebeurt voor het huwelijk tussen de vier muren van de Beckhams. Ik weet het niet, en waarschijnlijk jullie ook niet.
  • Afra de Liefde

    6 jaar geleden
    Is er hier eigenlijk iemand die in alle eerlijkheid kan zeggen dat ze altijd lacht en altijd vrolijk is? Ze is een mens he, geen godin van de perfectie of zo...
  • mark didden

    6 jaar geleden
    Toch blijft het 1 van de knapste vrouwen op de planeet
  • Pieter Verhulst

    6 jaar geleden
    En dan moet je anderen hun dag verpesten. Ofwel blijf je dan thuis en excuseer je je ofwel werk je het de dag nadien uit op je wederhelft.