Als die te grote iPhone in het roze is, is het dán goed?

Te klein voor onze handen! Vrouwen zijn boos op Apple, want hun gloednieuwe iPhone is zo groot, dat ie vrouwonvriendelijk is, vinden ze. "Ons lijkt het toch vooral dat niet de grootte, maar kleur en camera vaak de belangrijkste koopargumenten zijn bij vrouwen", zegt concurrent Huawei.

  1. PREMIUM

    Minister Beke ziet amper probleem met contacton­der­zoek

    Ondanks de kinderziektes is er "geen indicatie van een systematisch probleem" met het contactonderzoek in Vlaanderen. Dat zegt Vlaams minister van Welzijn Wouter Beke (CD&V). De komende weken zouden de grootste mankementen weggewerkt moeten worden, zei hij gisteren in het Vlaams Parlement. Dat het systeem nog niet helemaal op punt staat, werd eerder al aangeklaagd. In 'VTM Nieuws' getuigde een ex-contactonderzoeker zelfs dat er zo weinig werk was dat men tussendoor naar Netflix zat te kijken. Ook werden niet altijd de juiste mensen gecontacteerd. "Af en toe glipt er iemand door de mazen van het net, of wordt iemand net te veel gebeld", gaf het Agentschap Zorg en Gezondheid aan. "De contactonderzoekers deden vorige week gemiddeld meer dan 200 telefoontjes per dag, wat resulteerde in meer dan 1.000 op te sporen contacten", zei Beke, die wel toegaf dat "verdere verbeteringen noodzakelijk zijn".
  2. Zulte Waregem verpulvert KVK-record tijdens teambuilding
    PREMIUM

    Zulte Waregem verpulvert KVK-re­cord tijdens teambuil­ding

    De spelers van Essevee bivakkeren voor een tweedaagse teambuilding in de Ardennen. In La Roche werd de klassieke death ride gehouden met Saido Berahino in een hoofdrol. Marcq en De Ruyver zijn nog niet hersteld van hun blessure uit de oefenpartij tegen Cercle en konden niet aan de activiteiten deelnemen nu Essevee voor de eerste keer richting Ardennen trok. Opvallend was dat ook de (jonge) assistent-trainers Timmy Simons en Davy de fauw aan de esbattementen deelnamen. En er was nog een leuk detail voor de groep: de plaatselijke organisator liet weten dat het record van de traditionele 'brandweerproef' tot hiertoe op naam stond van KV Kortrijk met 52 seconden. En dat werd gisteren verpulverd door Essevee met 49 seconden. (ESK)