De familie bracht haar vakantie door in  Marina di Castagneto in Italië
Volledig scherm
De familie bracht haar vakantie door in Marina di Castagneto in Italië © Google street view

Dieven stelen huissleutels van toeristen op reis in Italië. Wat later wordt hun huis leeggehaald in Zwitserland

Een onvergetelijke vakantie, maar helaas in negatieve zin: een Zwitserse familie werd bestolen in Marina di Castagneto in Italië. En alsof dat nog niet genoeg was, brachten diezelfde dieven ook een bezoekje aan hun huis in Lugano in Zwitserland.

8 reacties

  • Luc De Bruyn

    6 jaar geleden
    Thuis in je GPS,... is best nooit je echte " thuis", doch gewoon een locatie vanwaar je zeker thuisgeraakt , best zelf 1 à 4 km weg van je echte Thuis
  • Brigitte van der Zalm

    6 jaar geleden
    Luc, als ze mijn handtas stelen zit meestal mijne portefeuille erin met mijn paspoort. Daarvoor hoeft het adres ze idd nog niet op te staan maar op naam googelen of via telefoonboek? Echte criminelen geraken overal aan hoor
  • Luciano van As

    6 jaar geleden
    Laat je huissleutels beter in de auto, neem je papieren mee, en tik een fake adres in in je GPS systeem in de auto onder "thuis', dan ben je gerust dat er op de thuisbasis niet wordt ingebroken, en op vakantie mogen ze dan je vuile was meenemen!!
  • Werner Cammerman

    6 jaar geleden
    Als de politie weet dat het 15-16 jarigen zijn, en deze laatsten werken samen met de of een politie(agent) is via de nummerplaat van de wagen zo het adres gevonden.
  • Johan De Clercq

    6 jaar geleden
    Juist, zet een fake buurtadres in de gps, adresgegevens in boorddocumenten kan je niet faken , tenzij leasing......