Elon Musk drijft de spot met zijn rivalen.
Volledig scherm
Elon Musk drijft de spot met zijn rivalen. © X

Groet de opperpinguïn: Elon Musk drijft spot met rivalen na grote panne

De storing bij Facebook en Instagram is na anderhalf uur opgelost. Gebruikers hebben weer toegang tot de apps, bevestigde Meta-woordvoerder Andy Stone. Een “technisch probleem” lag aan de oorzaak. Elon Musk, de grote baas van X, maakte handig gebruik van de panne om de spot te drijven met zijn rivalen.

  1. Marc Coucke zet verovering van Knokke verder: hoe hij ook eigenaar van Zoute Grand Prix werd, het Tomorrowland voor exclusieve wagens
    PREMIUM
    14

    Marc Coucke zet verovering van Knokke verder: hoe hij ook eigenaar van Zoute Grand Prix werd, het Tomorrow­land voor exclusieve wagens

    In 2021 kregen ze nog de ‘Oscar’ voor het beste auto-event wereldwijd, maar sinds vrijdag hebben David en Filip Bourgoo niks meer te zeggen over ‘hun’ Zoute Grand Prix. Onder meer Marc Coucke zwaait nu de plak op het event waar vips kind aan huis zijn: zijn zoveelste aankoop in Knokke. De broers Bourgoo schetsen hoe het - ondanks het grote succes - zover kon komen. En hoe ziet de toekomst van het auto-event er nu uit met Coucke aan het stuur?
    Knokke-Heist
  2. WEERBERICHT. Opnieuw wisselvallig, “maar vanaf woensdagnamiddag zie ik het toch stilaan wat droger worden”

    WEERBE­RICHT. Opnieuw wisselval­lig, “maar vanaf woensdagna­mid­dag zie ik het toch stilaan wat droger worden”

    Een nieuwe week met wisselvalligheid, maar het lijkt toch iets beter te worden - vooral in het tweede deel van de week. Maandag en dinsdag verlopen vooral grijs, maar overwegend droog. Woensdag start met een regenzone die over ons land trekt, daarna is er ruimte voor soms brede opklaringen. Donderdag en vrijdag verlopen vermoedelijk opnieuw helemaal droog. Én dan is de zon zelfs van de partij.