zaterdag 21 april 2018 - TV & Radio
camera closecorrect Verwijs ds2 facebook nextprevshare twitter video

 rl

Molwatcher Sam

“Ik geraak steeds meer verward, maar dat is net fijn”

Sam Breemans (25) uit Hamont-Achel kon u vorig jaar zien zwoegen en zingen als kandidaat in ‘De Mol’. Dit seizoen is hij onze molwatcher. Hier leest u zijn wekelijks verslag.

Eventmanager Katrien uit Bilzen sneuvelde vorige zondag, net voor de familieleden van de kandidaten arriveerden in Mexico. “Echt het ergste moment om te moeten vertrekken, want iedereen wil dat bezoek meemaken. ‘De Mol’ is zo’n groot avontuur en je wil dat even kunnen delen met een geliefde”, aldus molwatcher Sam, die vorig jaar zijn mama op bezoek kreeg. “Ik hoop voor de kandidaten dat er iemand op bezoek komt die hen goed kan helpen met de opdracht. Wij moesten toen paintballen, maar mijn mama is spijtig genoeg niet zo sportief. Maar toch was ik heel blij met haar komst hoor!”

Heb je iets speciaals opgemerkt vorige aflevering?

“Helemaal niets! Ik vond het een heel onduidelijke aflevering om tips uit te halen. De programmamakers hebben heel goed afgewogen welke beelden te gebruiken.”

Dus jouw theorie blijft dezelfde?

“Ik blijf op Bahador inzetten. Katrien moet ik uiteraard schrappen en wat Joke betreft, ben ik aan het switchen. Ik had haar in het begin uitgesloten omdat ze zo competitief is, maar haar ambitie lijkt helemaal niets op te leveren, toch niet voor de groep. Ze speelt vooral voor zichzelf en heeft tot nu toe het minste geld in het laatje gebracht. Dus op zich zou ze wel een heel goede mol kunnen zijn.” (blaast) “Ik geraak steeds meer verward. Maar dat maakt het programma net zo fijn.”“We hebben met de kandidaten van vorig jaar ook een ‘De Mol’-poule. Na de eerste aflevering hebben we onze hoofdverdachte moeten aanduiden en ik heb als enige op Lloyd ingezet. Dus ergens hoop ik ook wel dat hij de Mol is, want dan win ik. (lacht) Hij heeft vorige aflevering ook wel heel lang getreuzeld bij het afleveren van het pakje in het ziekenhuis. Én bij de escape rooms kregen ze vijf minuten straftijd omdat hij dat spelletje verloor. De anderen hielden hem toen niet eens in het oog.”“In onze poule zijn er heel veel voor Steve gegaan, maar ik vind hem steeds minder verdacht. Ze hebben hem één aflevering heel prominent in beeld gebracht, maar vorige week niet meer. Hij had steeds een functie waarin het moeilijk was om te mollen. En hij probeerde zelfs niet om wat macht te grijpen. Tijdens de opdracht met het kunstwerk was het Katrien die steeds in contact stond met de anderen en in het kamertje met de verfbom was het Pascale die door de micro stond te roepen. Steve liet hen maar begaan. Pascale blijft voor mij onverdacht. Dat is een gevoel. Ze kan het volgens mij gewoon niet zijn. Ook Pieter sluit ik uit. Hij lijkt mij veel te eerlijk.” (nco)

‘De Mol’, VIER, zondag, 20.00 uur

Lees meer

Aangeboden door onze partners

Nieuwe Video's

Nog meer nieuws