© Bart Borgerhoff

Sinksenfeesten van Den Grooten Buurt met vuurwerk aan spiegelpaleis

Malle -

Niet vergeten: zondagavond wordt in Oostmalle vuurwerk afgestoken. Op de feestweide naast de BMW-garage wordt er gefeest in een spiegeltent.

Donderdag organiseerde het Bedrijvenpark Malle al zijn jaarevent in de spiegeltent op de hoek van de Nijverheidsstraat en de Antwerpsesteenweg, met als gastsprekers minister-president Jan Jambon (N-VA) en directeur Philippe Van Assche van de Brouwerij der Trappisten van Westmalle.

Op vrijdag 17 mei organiseert Natra uit Malle, de grootste chocofabriek van ons land, zijn personeelsfeest in de spiegeltent.

Vuurwerk

Zondag 19 mei is iedereen welkom op de Sinksenfeesten van Den Grooten Buurt. Om 15 uur gooien ze de deuren van het spiegelpaleis open. Iedereen mag komen genieten van live muziek in openlucht gebracht door het muzikale duo Theo en Co.

Om 17 uur kan je dan komen dansen en swingen met als decor een authentieke dansvloer. Aansluitend is jong en oud welkom op het Sinksenbal met optredens van Charel Van Gool orkest en de (vernieuwde) versie van het eigen huisorkest met als naam Little John Moon. Bij Charel Van Gool zijn het allemaal Malse muzikanten en Little John Moon telt ook vier muzikanten met Malse roots of die nu nog in Malle wonen.

De klap op de vuurpijl mag je letterlijk nemen want de Sinksenfeesten worden afgesloten met een groot vuurwerk rond 22 uur à 22.30 uur. Het gaat om het vuurwerk dat jeugdhuis Malmejo in de winderige nieuwjaarsnacht om veiligheidsredenen niet kon afsteken.

19 mei wordt een drukke dag in Malle, want in en rond Domein de Renesse vindt dan ook de populaire loopwedstrijd de Quooker 10 Miles plaats.  (kma)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners