The Chocolate Lounge is weer open.© Pieter Rabijns/vxstudio.be

Chocolate Lounge van DelRey heropent met nieuw team: “Al onze succesgerechten blijven behouden”

Antwerpen -

Bij chocolatier-patissier DelRey in de Appelmansstraat aan de rand van het Antwerpse diamantkwartier hebben ze hun Chocolate Lounge naast de winkel weer geopend. De populairste gerechten van vroeger staan nog steeds op de kaart.

“Zonder overdrijven kregen we meermaals per dag de vraag wanneer we de Lounge naast onze winkel zouden heropenen. Die hebben we gesloten sinds november 2022, door personeelsproblemen na corona. Tot aan de sluiting was onze lounge een groot succes. We hebben hier en daar iets veranderd, maar ons concept is bewust hetzelfde gebleven”, zegt Julie Proot van DelRey.

LEES OOK. De zoete smaak van succes: driekwart eeuw DelRey, koning van de taarten en pralines

De Lounge is open van dinsdag tot en met zaterdag van 10 tot 18u. Tussen 12 en 14u is de zaal uitsluitend voorbehouden voor de lunch. Daarvoor en daarna is iedereen welkom voor een koffie, thee, dessert of hartig gerecht.

De salade met geitenkaas.© Thomas Nagels

“Nu we aankondigden dat we opnieuw zouden opengaan, vroegen klanten ons om zeker niet teveel te veranderen (lacht). Hen kunnen we geruststellen: al onze succesgerechten blijven behouden. Denk aan onze salade met geitenkaas (24 euro) of tagliatelli met scampi (29 euro). De creativiteit van ons nieuwe keukenteam heeft er ook voor gezorgd dat we een aantal nieuwe gerechten voorstellen, zoals rode biet in zoutkorst (25 euro)”, overloopt Julie. (bepr)

© Pieter Rabijns/vxstudio.be

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER