iStock
Volledig scherm
© iStock

Amsterdam wil aantal B&B's beperken

BuitenlandDe Nederlandse hoofdstad Amsterdam wil het aantal bed and breakfasts (B&B's) in de stad beperken. Wie een B&B wil starten in Amsterdam, moet daarvoor een vergunning aanvragen, aldus het stadsbestuur.

4 reacties

  • Jurgen Van Den Bergh

    5 jaar geleden
    Gewoon laten doen. De B&B's zullen mettertijd zichzelf wel uitdunnen.
  • ROBERT GERTS

    5 jaar geleden
    Beperk eerder de M&T’s! Dat zal VEEL meer toerisme opleveren.
  • Gerard Braeckmans

    5 jaar geleden
    Niet allen Amsterdam. Laats een gesprek gehad met een restauranthouder in Porto die me vertelde dat de stad letterlijk overspoeld werd door toeristen.
  • maurice snelders

    5 jaar geleden
    Lobby van de hotelsector????
  1. “Slecht nieuws voor het Westen.” Geruchten over herschikking Poetins regering worden nu wel heel concreet
    PREMIUM
    11

    “Slecht nieuws voor het Westen.” Geruchten over herschik­king Poetins regering worden nu wel heel concreet

    Dinsdag legt Vladimir Poetin de eed af voor zijn vijfde ambtstermijn als Russisch president. Verwacht wordt dat hij een aantal herschikkingen doorvoert in zijn regering. Zo zwellen de geruchten aan dat zijn twee bekendste ministers — die van Defensie en Buitenlandse Zaken — worden vervangen. En voor beide functies circuleert ook al een naam. Wie zijn die potentiële opvolgers? En wat zouden zij betekenen voor het beleid? Van eentje schreven we eerder al dat Oekraïne er niet beter af mee is. En de andere werd zowaar geboren aan het huidige front.
  2. LIVE OEKRAÏNE. "Al meer dan 465.000 Russische soldaten uitgeschakeld in Oekraïne”
    LIVE OEKRAÏNE
    272

    LIVE OEKRAÏNE. "Al meer dan 465.000 Russische soldaten uitgescha­keld in Oekraïne”

    Er zijn volgens Britse militaire inlichtingendiensten al meer dan 465.000 Russische soldaten gedood of ernstig gewond geraakt in Oekraïne sinds de invasie op 24 februari 2022. Rusland stuurde van haar kant een waarschuwing de wereld in: als Oekraïne met steun van het Westen de Krim of de Krimbrug aanvalt, zal er een verwoestende wraakactie volgen. Daarnaast heeft Moskou Oekraïens president Volodymyr Zelensky op de opsporingslijst geplaatst. Volgens Russische media heeft Zelensky “het Russische strafrecht overtreden”. Volg hier alle ontwikkelingen in onze liveblog.