Twitter Luis Leon Sanchez en Photonews
Volledig scherm
© Twitter Luis Leon Sanchez en Photonews

Luis Leon Sanchez deelt twee weken na stevige valpartij opvallende foto van elleboog

Tour de FranceVoor Luis Leon Sanchez zat de Tour de France er al na twee dagen op. De Spanjaard van Astana smakte staalhard tegen het asfalt. Het verdict was zwaar: Sanchez hield er vier gebroken ribben en een gebroken elleboog aan over. 

1 reactie

  • wim rooyakkers

    6 jaar geleden
    Bikkel.hier kunnen voetballers nog eens een voorbeeld aan nemen.
  1. Na de moordende Tour: “Ploegen moeten meer duidelijkheid geven over welke medicijnen renners krijgen om te recupereren”
    Wuyts & Vlaeminck

    Na de moordende Tour: “Ploegen moeten meer duidelijk­heid geven over welke medicijnen renners krijgen om te recupere­ren”

    De Tour zit erop, maar er is nog veel stof om over na te praten. In de HLN-podcast ‘Wuyts & Vlaeminck’ verbazen onze analisten zich over de snelheden en wattages die drie weken lang getrapt zijn. Nog geen 24 uur na een bijna bovenmenselijke prestatie leken de toprenners opnieuw gerecupereerd en klaar voor een nieuwe aanvalregen. “Hoe wordt zo’n lichaam medisch weer klaargestoomd voor de volgende uitdaging?” vraagt wieleranalist Michel Wuyts zich af. “Ploegen en renners zwijgen daarover omdat ze niet meer geconfronteerd willen worden met het verleden.” Luister hierboven naar de volledige aflevering van de HLN-podcast ‘Wuyts & Vlaeminck’.
  2. Claus Vingegaard, trotse vader van nuchtere Tourwinnaar: “Echt waar, er is tussen Wout en Jonas niets gebroken”
    PREMIUM
    6

    Claus Vingegaard, trotse vader van nuchtere Tourwin­naar: “Echt waar, er is tussen Wout en Jonas niets gebroken”

    Op een camping iets buiten Parijs zouden Claus en Karine Vingegaard gisteravond een flesje wijn kraken. Ook dochter Michelle was erbij, met haar vriend en hun kind. En verder wilden de ouders en de zus van de tweevoudige Tourwinnaar Jonas Vingegaard zondag niet te gek doen. “Jonas houdt altijd beide voeten op de grond en dat heeft hij van ons”, zegt een trotse papa Claus.