‘Sex and the city’-actrice laat gezichtsfillers weer wegnemen na kritiek: “Je ziet er tien jaar jonger uit”

© AFP, rr

Kristin Davis, wereldwijd bekend door haar rol in ‘Sex and the city’, heeft haar gezichtsfillers weer laten verwijderen. De actrice werd enkele jaren geleden zwaar bekritiseerd nadat ze plastische chirurgie had laten uitvoeren.

jvh
Bron: news.com.au

Davis (59) liet in 2021 werden gezichtsfillers plaatsen, en werd daarvoor destijds zwaar bekritiseerd op sociale media. Nu zijn de commentaren een stuk vriendelijker. “Mooi en natuurlijk”, klinkt het bij enkele selfies. “Je ziet er tien jaar jonger uit. Absoluut prachtig!”, schrijft een andere fan. “Laat je alsjeblieft niet overtuigen om weer fillers te plaatsen, je bent verbluffend mooi zoals je bent.” Of ook wel: “Prachtig. Het bewijs dat vrouwen (zonder botox!) steeds mooier worden met de leeftijd.”

Davis gaf in 2022 toe dat ze het “extreem stressvol” vond om ouder te worden terwijl ze door de publieke opinie beoordeeld werd. “Als actrice is het moeilijk om altijd geconfronteerd te worden met je jongere zelf. Het is een uitdaging om te onthouden dat je er zo niet hoeft uit te zien.”

“Ik ben meedogenloos belachelijk gemaakt”, vertelde ze ook over de commentaar die ze kreeg na het plaatsen van de fillers. “Ik heb er tranen over gelaten.”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer