De Britse zanger Sam Smith
Volledig scherm
De Britse zanger Sam Smith © EPA

Michael Jackson-fans razend op Sam Smith: "Leer jij eerst maar eens een tour afmaken, eendagsvlieg die je bent"

Een ogenschijnlijk onschuldige opmerking, gemaakt in het bijzijn van vrienden, heeft voor Sam Smith behoorlijk slecht uitgepakt. De zanger werd gefilmd terwijl hij op een boot zat met onder andere Adam Lambert, terwijl het nummer Human Nature van Michael Jackson werd gedraaid. "Ik ben geen fan van Michael Jackson, maar dit is een goed nummer," aldus Sam.

25 reacties

  • Ronny Van loon

    6 jaar geleden
    Ik ben fan van mj maar als iemand dat niet is kan ik daar best mee leven, leven en laten leven
  • Jurgen Van Den Bergh

    6 jaar geleden
    Hij zegt toch dat het een mooi nummer is? Wat is het probleem? Of mag je al niet meer zeggen dat je geen fan bent? Ik ben bijvoorbeeld geen Stones fan en zal nooit naar een concert van hen gaan, maar ze hebben wel enkele mooie nummers. Voila, ga ik nu afgeschoten worden door Stones fans? :) Zielige reactie van die Stephanie Mills.
  • Nick Mees

    6 jaar geleden
    Man man man, wat en reacties weer... De hedendaagse kwaal die ‘lange-tenen-mentaliteit’.
  • Evelien Wouters

    6 jaar geleden
    Groot verschil tussen een goede artiest zijn en "goede" muziek maken. MJ was één van 's werelds grootste artiesten en dat zal (bijna) niemand ontkennen. Hij was een grondlegger in die tijd. Maar dat wil niet zeggen dat iedereen automatisch al zijn nummers ook goed vindt. Wat men dan ook, en al zeker onder vrienden, mag zeggen. Groot gelijk dat hij niet reageert!
  • Amber Habex

    6 jaar geleden
    ja MJ is dood, maar je kan niet gewoon zeggen dat zijn muziek maar niets is als muziekant, waarom niet? is het de basslijn de lyrics, zijn stem? onderbouw het toch tenmiste, en laat zien dat je wel degelijk iets van muziek af kent. ok dat het onder vrienden is, maar zet het niet online, dat is blijkbaar voor velen nog niet duidelijk.