Direct naar artikelinhoud
tv-tips

Hekserij en voetbal: dit mag u niet missen op tv vanavond

Jack Nicholson speelt de duivel in 'The Witches of Eastwick'.Beeld rv

Er valt weer heel wat te beleven op tv vanavond. Club Brugge is uit op eerherstel in de Champions League, Jack Nicholson speelt de duivel en Evi Hanssen gaat op stap met kinderen van BV's. De volledige tv-gids kan u hier vinden.

Club Brugge - Borussia Dortmund

Twee seizoenen geleden werd Club Brugge na een horrorcampagne puntenloos gewipt in de groepsfase van de Champions League. In een bijzonder aantrekkelijke maar ook zware groep (Dortmund, Monaco en Atlético Madrid) is de Belgische landskampioen nu uit op eerherstel. Vanavond komt het Borussia Dortmund van Axel Witsel op bezoek in het Jan Breydelstadion.

Om 20.30 uur op VIER.

Axel Witsel neemt het met Dortmund op tegen Club Brugge.Beeld BELGA

Make Belgium Great Again

Deze feelgoodshow met Frances Lefebure werd bedacht door de makers van Eén-kijkcijferhit Sorry voor alles, die naar VTM overstapten. De titel knipoogt naar 'Make America Great Again', de campagneleuze van Donald Trump.

Om 20.35 uur op VTM.

Make Belgium Great Again
Beeld Make Belgium Great Again

The Witches of Eastwick

Horrorkomedie uit 1987. Hoofdrolspelers Cher, Susan Sarandon en Michelle Pfeiffer hebben overduidelijk plezier in hun rol en dat werkt aanstekelijk. Karakterkop Jack Nicholson is met zijn sluwe looks de uitgelezen persoon om de rol van de duivel op zich te nemen.

Om 20.35 uur op ZES.

Jong geweld

Evi Hanssen neemt zes kinderen van BV's mee op kamp. Niet voor een luilekkertripje, maar wel voor een confronterende realitycheck, want ze maken kennis met leeftijdsgenoten voor wie het leven iets minder makkelijk verloopt.

Om 21.40 uur op VTM.

Evi Hanssen is terug te zien op uw scherm in 'Jong geweld'.Beeld Greetje Van Buggenhout

Inside Lehman Brothers

Tien jaar na de val de Amerikaanse zakenbank Lehman Brothers, wat de wereldwijde financiële crisis van 2008 rechtstreeks inleidde, blikken ex-werknemers en klokkenluiders die de wanpraktijken binnen de bank onthulden terug op het historische faillissement.

Om 23.20 uur op NPO2.

Inside Lehman Brothers
Beeld AP