Ontnuchtering als boer Jan voor Romina kiest: “Ga mijn leven niet overhoop gooien voor man die ik pas ken”

Er zijn nog maar twee dames in ‘Boer zoekt Vrouw’ die kans maken om het hart van de felbesproken cowboy Jan te veroveren. Maar hard van stapel loopt één van zijn knappe vrouwen niet, integendeel. “Ik ga mijn leven niet overhoop gooien voor een man die ik pas ken”, zegt de 27-jarige Romina uit Dudzele tegen Dag Allemaal.

mrra

LEES OOK. Onverwachte beslissing in ‘Boer zkt. Vrouw’: boer stuurt nog kandidate naar huis en gaat voluit voor één dame

© VTM

Romina had nooit verwacht dat de Australische boer haar uit zijn duizend kandidaten zou plukken. Geïnteresseerd is ze, maar halsoverkop naar Australië verhuizen staat niet in de planning. “Het is zeker niet dat ik daarvan droom”, aldus Romina. “Ik heb ook pas een boerderijtje gekocht, ik heb een leuke job en lieve vrienden.”

Voor een relatie gaan met de cowboy is ook een hele stap, die ze niet zomaar onoverwogen wil zetten, ook al is ze een topfavoriete in de race voor het hart van Jan. “Wellicht zou ik eerst een paar maanden naar daar gaan om te zien hoe het loopt, en pas daarna een beslissing nemen”, besluit ze.

Maar om dat te kunnen uitproberen, moet Jan haar nog wel kiezen. En dat is buiten de 27-jarige Laura uit Gent gerekend...

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen