© AFP

Nicola Coughlan wilde ‘heel naakt’ zijn in dit seizoen van Bridgerton als reactie op body shamers

Het nieuwste seizoen van de Netflix-serie ‘Bridgerton’ draait deze keer helemaal om Penelope Featherington. En net als we gewoon zijn van de serie, zitten er deze keer ook pikante scènes tussen, iets waar actrice Nicola Coughlan niet van wegdeinsde.

lto

Nicola Coughlan, de actrice die de rol van Penelope vertolkt, was zich bewust van de gesprekken rond haar lichaam na het eerste en tweede seizoen van Bridgerton. Maar dat belemmerde haar niet om in dit derde seizoen gewoon haar ding te doen, of mensen het nu leuk zouden vinden of niet.

“Er is een scène waarin ik heel naakt op camera sta en dat was mijn idee, mijn keuze”, zei Coughlan in een interview met Stylist. “Het voelde gewoon als de grootste ‘f-k you’ tegen alle gesprekken rondom mijn lichaam. het was verbazingwekkend empowering.”

LEES OOK. ‘Bridgerton: seizoen drie (deel 1)’ op Netflix: Een bloeiend muurbloempje ***

Seizoen 3 richt zich gedeeltelijk op de relatie tussen Penelope Featherington en Colin Bridgerton, gespeeld door Luke Newton. Coughlan zei dat ze voor haar scènes heeft overlegd met de intimiteitscoördinator van de show, Lizzy Talbot. “Je zegt oké, wat wil ik laten zien,” zei Coughlan over de planning die bij zulke scènes komt kijken. “Wat wil ik niet laten zien? Wat is gescript en wat wil ik toevoegen?”

Ze sprak onlangs ook met de Los Angeles Times over het filmen van haar allereerste seksscènes, waarbij zij en Newton zich uiteindelijk op hun gemak voelden. “Aan het eind van de dag lagen we allebei onder een deken, niet aangekleed, gewoon te chillen”, herinnert ze zich. “We hadden zoiets van: dit is waarom nudisten het doen.”

Het nieuwe seizoen van Bridgerton is momenteel te zien op Netflix.

© LIAM DANIEL/NETFLIX

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER