Wade Robson
Volledig scherm
Wade Robson © Reporters / Wenn

Wade Robson uit ‘Leaving Neverland’: “De muziek van Michael Jackson boycotten is niet nodig”

CelebritiesWade Robson, een van de vermeende slachtoffers van seksueel misbruik door Michael Jackson, meent dat muziek van The King of Pop niet door iedereen geboycot hoeft te worden. “Het is niet aan mij om daar iets over te zeggen. Dat is ieders individuele proces”, zegt Wade tegen TMZ.

5 reacties

  • Line Vermeersch

    5 jaar geleden
    De verjaardagsvideo zogenaamd voor Wade, is niet eens op zijn verjaardag uitgezonden, maar voor iemand anders bedoeld.... Heel deze docu is aan elkaar gelogen!
  • Christine Meersseman

    5 jaar geleden
    vind ik ook Eddy.Michael was een grote kindervriend maar veel mensen begrijpen dat niet.RIP Michael ❤️
  • Eddy Vervaet

    5 jaar geleden
    Heel dat “Leaving Neverland” gedoe is zodanig gemanipuleerd om een nieuw proces te beginnen tegen overleden Michael en om een paar miljoen dollar los te krijgen van zijn nabestaanden.Dat die Wade eens naar “The Michael Jackson innocent project” kijkt waar ze zijn leugens eruit halen...
  • Dieter Detrem

    5 jaar geleden
    Als we al zijn invloed boycotten verdwijnt 30% van de popmuziek (samples, stukken uit zijn nummers etc.).
  • marijke deruyck

    5 jaar geleden
    Dat lijkt mij ook de meest "normale" reactie : waarom zou je de muziek die je mooi vond verfoeien omdat zich de zanger ervan vergreep aan kinderen; veel nuttiger is het om kinderen tegen dergelijke monsters te beschermen door methodes te ontwikkelen om zo'n zaken op te sporen en kinderen die er toch het slachtoffer van worden psychologische bijstand te verlenen; je kan de opbrengst van zijn muziek niet gebruiken, want het zou oneerlijk zijn, zijn 3 kinderen te straffen.