Natalie Portman
Volledig scherm
Natalie Portman © AP

Het #MeToo-verhaal van Natalie Portman: een producer, een privéjet en een bed

CelebritiesActrice Natalie Portman komt naar buiten met haar eigen verhaal over seksuele intimidatie in Hollywood. Zo werd ze naar eigen zeggen ooit uitgenodigd op een privéjet, om daarna te ontdekken dat die uitnodiging een pak minder onschuldig was dan gedacht.

21 reacties

  • Rob Hoek

    6 jaar geleden
    Maar mannen hebben het altijd gedaan hè mien. Nou dacht het niet en natuurlijk zijn mannen jagers en na 20 jaar klagen? Val neer dat is het enige wat ik te vertellen heb.
  • Marc Camp

    6 jaar geleden
    Ach, wie dekt,er nu zijn bed op en dan nog in een privejet, ocharme dat moet ne echte pietje precies zijn! Of hoe je jezelf en anderen plots voor schut zet door nog maar te denken. Ik komtt geregeld buj vrouwen thuis, hun bed is ook opgedekt, moet ik dan ook gaan denken dat er iets gaat gebeuren?
  • Bart Wolkaerts

    6 jaar geleden
    Dus hij doet een geste naar haar toe en probeert haar te versieren ik zie het probleem niet?
  • Jozef Van Vaerenbergh

    6 jaar geleden
    Moet wel een lange trip geweest zijn naar dat "event" vermits ze moesten overnachten tijdens de vlucht in die privéjet. Klopt toch iets niet hoor..
  • Koen Cambré

    6 jaar geleden
    Oei oei, mislukte versierpogingen vallen dus ook al onder aanranding, zelfs als je niet opdringerig doet en er dus niets gebeurd is op een genante interactie tussen 2 personen na.