Peulis - Heffen

Derde Provinciale A Antwerpen

Heffen verslaat Peulis

Heffen heeft de uitwedstrijd gewonnen tegen Peulis op zondag. De wedstrijd eindigde op 1-3.

In de 35ste minuut nam Peulis de leiding via Joeri Roelandts. Axl Van Dyck bracht in de 40ste minuut Heffen op gelijke hoogte. Branko De Prins maakte 1-2 in de 67ste minuut. De uiteindelijke 1-3 voor Heffen werd gemaakt door Gilles Massart.

In de laatste vijf wedstrijden heeft Peulis één overwinning behaald en vier keer verloren, terwijl Heffen twee overwinningen, twee keer gelijkgespeeld en één nederlaag heeft.

DOELPUNTEN: 35' Roelandts 1-0, 40' Van Dyck 1-1, 67' De Prins 1-2, 89' Massart 1-3.

GELE KAARTEN: 33' Clerinx (Heffen), 54' Peeters (Peulis), 78' Roelandts (Peulis).