Cappellen FC - R. Excelsior Virton

Eerste Nationale Voetbal

Cappellen FC beëindigt reeks van vijf nederlagen

De wedstrijd tussen Cappellen FC en R. Excelsior Virton eindigde op 3-3. Voor deze thuiswedstrijd van zaterdag had Cappellen FC vijf opeenvolgende nederlagen geleden.

Al vroeg in de wedstrijd kwam R. Excelsior Virton op voorsprong, toen Yannis Mbombo Lokwa scoorde na 14 minuten. Holly Tshimanga Kanyinda bracht in de 35ste minuut Cappellen FC op gelijke hoogte. Gabriel Lemoine bracht in de 41ste minuut de thuisploeg op voorsprong. Ibtoihi Hadari maakte in de 54ste minuut gelijk namens R. Excelsior Virton. Thomas Van Zantvoort scoorde in de 69ste minuut namens Cappellen FC. Mayron De Almeida maakte gelijk namens R. Excelsior Virton in de 76ste minuut. Voor R. Excelsior Virton was het de zevende ongeslagen wedstrijd na elkaar. Voor Cappellen FC was het de zesde wedstrijd na elkaar zonder overwinning.

Cappellen FC heeft in de laatste vijf wedstrijden één keer gelijkgespeeld en vier keer verloren, terwijl R. Excelsior Virton drie overwinningen en twee keer gelijkgespeeld heeft. Dit was het vijfde gelijkspel van Cappellen FC dit seizoen.

Cappellen FC speelt in de volgende wedstrijd uit tegen Jong KAA Gent, R. Excelsior Virton treft OH Leuven U23 in de thuiswedstrijd. Beide wedstrijden worden gespeeld op zaterdag 11 mei om 20 uur.

DOELPUNTEN: 14' Mbombo Lokwa 0-1, 35' Tshimanga Kanyinda 1-1, 41' Lemoine 2-1, 54' Hadari 2-2, 69' Van Zantvoort 3-2, 76' De Almeida 3-3.

GELE KAARTEN: 42' Lemoine (Cappellen FC), 56' Lemaire (Cappellen FC), 63' Evouna Etoundi (R. Excelsior Virton), 64' Cranshoff (Cappellen FC), 65' Mbombo Lokwa (R. Excelsior Virton).