Netflix
Volledig scherm
Netflix © rv

Nieuw op Netflix: deze topfilms- en series verschijnen de komende weken

TVIn deze feestmaand blijft Netflix maar met nieuwe titels uitpakken. Deze toptitels versterken de komende wekenn het aanbod. 

0 reacties

  1. Zelfs zijn dubbelleven kreeg hen niet klein: ex-miss Celine Van Ouytsel geeft grote liefde Andreas nieuwe kans
    PREMIUM
    BV

    Zelfs zijn dubbelle­ven kreeg hen niet klein: ex-miss Celine Van Ouytsel geeft grote liefde Andreas nieuwe kans

    “Deze schijnvertoning nog verder zetten? No way!” Celine Van Ouytsel (27) was furieus toen ze haar vriend Andreas Bonne (31) in 2022 aan de kant schoof. Nadat ze meermaals bedrogen werd, wilde de ex-miss weer volop voor haar eigen geluk gaan. Al lijkt Andreas nu tóch weer deel uit te maken van haar toekomst. Wie is de tandarts die het hart van Celine tweemaal wist te veroveren? “Geloof me, hij heeft véél moeite moeten doen.”
  2. “Het was de waanzin nabij”: Nathalie Meskens terug in het land na helse hitte in Namibië voor ‘De expeditie’
    Play
    Showbits
    1

    “Het was de waanzin nabij”: Nathalie Meskens terug in het land na helse hitte in Namibië voor ‘De expeditie’

    “Ik denk dat ik Groenland niet zou aangekund hebben.” Nathalie Meskens (42) is net terug van één van de grootste avonturen van haar leven. Samen met zeven andere BV’s trok ze door de woestijn voor ‘De expeditie: Namibië’. “Het zand zit letterlijk nog in mijn oren”, verklapt ze aan Jarne tijdens de persvoorstelling van ‘Mamma Mia’, de ABBA-musical die volgend jaar terugkeert. Het is de eerste keer dat ze een tipje van de sluier licht over het programma. “Ik ben mezelf wel een paar keer tegengekomen in Namibië”, geeft de actrice toe. Bekijk het hele interview in een nieuwe Showbits.