Nijlen - Broechem

Tweede Provinciale A Vrouwen Antwerpen

Broechem speelt gelijk in uitwedstrijd tegen Nijlen

Broechem kwam in de eerste helft op een 2-1 achterstand tegen Nijlen, maar in de tweede helft kwam Broechem goed terug. Uiteindelijk werden de punten gedeeld en eindigde het duel op 3-3.

Nijlen startte goed en nam in de 6de minuut de leiding na een doelpunt van Jill Mertens. Broechem maakte vroeg in de wedstrijd gelijk toen Rune Van Riel scoorde in de 12de minuut. Elise Jacobs bracht Nijlen na bijna een half uur op voorsprong. Met nog bijna een half uur te gaan maakte Van Riel gelijk namens Broechem. Na 69 minuten scoorde Broechem en maakte de score 2-3. Vier minuten later maakte Nijlen gelijk. Mertens passeerde nog een keer de doelvrouw.

In de laatste vijf wedstrijden heeft Nijlen twee overwinningen behaald, één keer gelijkgespeeld en twee keer verloren, terwijl Broechem twee overwinningen, één gelijkspel en twee nederlagen heeft. Dit was het derde gelijkspel van Nijlen dit seizoen.

De volgende speeldag speelt Nijlen op zaterdag 27 april om 10 uur bij Hombeek. Broechem ontvangt vrijdag 26 april om 20 uur Noorse B.

DOELPUNTEN: 6' Mertens 1-0, 12' Van Riel 1-1, 28' Jacobs 2-1, 59' Van Riel 2-2, 73' Mertens 3-3.