Linda Olen - Wezel Sport B

Derde Provinciale C Antwerpen

Oris leidt Wezel Sport B naar zege tegen Linda Olen

Wezel Sport B scoorde zondag drie keer in de uitwedstrijd tegen Linda Olen. Het duel eindigde op 2-3.

Wezel Sport B nam een vroege voorsprong, toen Mike Oris scoorde na 6 minuten. Oris bracht in de 21ste minuut Wezel Sport B op 0-2. Met nog bijna een half uur te gaan scoorde Milan Vandenbergh en voerde de voorsprong op. Met nog negen minuten op de klok verkleinde Jeff Andries de achterstand voor Linda Olen. De thuisploeg deed de tegenstander nogmaals pijn in de 84ste minuut van de wedstrijd toen Nicholas Van Looy scoorde, maar Linda Olen was niet bij machte vaker te scoren, dat bracht de uiteindelijke score op 2-3.

In de laatste vijf wedstrijden heeft Linda Olen één keer gelijkgespeeld en vier keer verloren, terwijl Wezel Sport B drie overwinningen en twee keer gelijkgespeeld heeft. Dit was de derde overwinning van Wezel Sport B met één doelpunt verschil.

DOELPUNTEN: 6' Oris 0-1, 21' Oris 0-2, 62' Vandenbergh 0-3, 81' Andries 1-3, 84' Van Looy 2-3.