India

Extravagant ‘pre-huwelijksfeest’ van miljardairskoppel lokt Rihanna, Zuckerberg en Gates naar India

De rijken der aarde zijn afgelopen weekend neergestreken in India voor een weekend van festiviteiten ter ere van het aanstaande huwelijk van Anant Ambani, de zoon van de rijkste man van Azië, en miljardairsdochter Radhika Merchant. Kijk mee in bovenstaande video.

sh

Het pre-huwelijksfeest – in juli pas trouwt het koppel echt – ging vrijdag van start. Er volgde een driedaags feest met een gastenlijst die liefst 1.200 namen telde, onder wie vips van over heel de wereld. Zo waren Bill Gates, Mark Zuckerberg en Ivanka Trump aanwezig.

De Amerikaanse zangeres Rihanna gaf een privéconcert, haar eerste optreden sinds de Superbowl in 2023. Volgens zakenblad Forbes zou de artieste 9 miljoen dollar ontvangen hebben voor haar concert van 90 minuten.

De bruid is Radhika Merchant, de 29-jarige dochter van miljardair en ceo van het farmaceutische bedrijf Encore Healthcare, Shri Viren Merchant. Radhika zelf is opgeleid als traditionele Indiase danseres, maar zit ook in de raad van bestuur bij Encore. De bruidegom is Anant Ambani, de 28-jarige zoon van Mukesh Ambani, de rijkste man van India en directeur van Reliance Industries, een conglomeraat met een jaarlijkse omzet van meer dan 100 miljard euro. Anant staat er aan het hoofd van de nieuwe energie-onderneming.