Janine Bischops tijdens haar eerste dag op de set van Familie
Volledig scherm
Janine Bischops tijdens haar eerste dag op de set van Familie © VTM

Janine Bischops: "Ik ben blètend vertrokken bij 'Thuis'"

celebritiesOp de scènes van Janine Bischops in 'Familie' moeten we nog even wachten, maar haar nieuwe collega's zijn alvast vol lof. De overstap van 'Thuis' naar de andere soap was dus geen slechte beslissing. "Het was een fantastische tijd bij 'Thuis', maar ik ben er huilend vertrokken", vertelt ze in HUMO.

  1. Fel vermagerde Johnny Depp laat oog vallen op peperduur Italiaans kasteel : Amerikaanse acteur krabbelt weer recht na scheiding van Amber Heard
    PREMIUM
    Celebrities

    Fel vermagerde Johnny Depp laat oog vallen op peperduur Italiaans kasteel : Amerikaan­se acteur krabbelt weer recht na scheiding van Amber Heard

    “Hij leeft veel gezonder dan vroeger.” Het gaat weer goed met Johnny Depp (60). De Amerikaanse acteur verscheen strak in het pak én met een nieuwe coupe op de Britse première van zijn film ‘Jeanne du Barry’. En ook financieel lijkt het de Hollywoodlegende voor de wind te gaan. Zo heeft Depp zijn oog laten vallen op een Italiaans kasteel ter waarde van 4 miljoen euro. Maar hoe is het gesteld met de financiën van de acteur na zijn vechtscheiding met Amber Heard? Een overzicht.
  2. “Mijn microfoon stond vroeger altijd uit”: de vele gezichten van Victoria Beckham, die 50ste verjaardag viert
    PREMIUM
    celebrities

    “Mijn microfoon stond vroeger altijd uit”: de vele gezichten van Victoria Beckham, die 50ste verjaardag viert

    Victoria Beckham blaast vandaag 50 kaarsjes uit. De wereld leerde haar in 1996 kennen als ‘die norse van de Spice Girls’, maar wie haar parcours overloopt, ziet vooral een gedreven vrouw met een warm moederhart. En dankzij - soms zelfs ondanks - haar grote liefde David Beckham (48) slaagt ze er altijd in de tegenslagen in haar leven het hoofd te bieden. ‘Story’ zet haar verschillende gedaantes op een rijtje. “Overal hingen post-its met de boodschap ‘Posh: niet zingen’.”