Bild/ap
Volledig scherm
© Bild/ap

Armstrong reikt Ullrich de hand en wil samen met dokter overvliegen, maar pakt ook uit met zware beschuldiging: "Hebben ze nu wat ze willen?"

WielrennenKrijgt Jan Ullrich hulp uit onverwachte hoek? Lance Armstrong is bereid samen met een dokter meteen naar Duitsland over te vliegen, als 'der Jan' zich wil laten helpen. "Ik hou van Jan Ullrich en zal alles in mijn macht doen om hem te helpen", stelt de Amerikaan.

66 reacties

  • bert Van den Bossche

    6 jaar geleden
    Das mooi, goed voor armstrong, vergeet niet dat het ook een mens is he. Wie zonder zonde is ....
  • Patrick Braekeveldt

    6 jaar geleden
    Tot zover twee hoofdrolspelers van de velen die tijdens de schandaaljaren van het wielrennen het bedriegen perfect beheersten !
  • Geert Hebbrecht

    6 jaar geleden
    Armstrong heeft gelijk: als het UCI en aanverwante recht door zee waren geweest en hemzelf niet jarenlang de hand boven het hoofd had gehouden, dan zouden en nu een aantal rondes met een terechte winnaar geweest zijn....
  • Chris Devlaeminck

    6 jaar geleden
    Armstrong is als een klein kind. Ja ik ben stout geweest maar anderen ook en die worden soms niet gestraft en ik wel. Ik wil ook niet gestraft zijn. Bwèèèè! Nul respect voor die bedrieger.
  • Koen B.

    6 jaar geleden
    De allerbeste uit de geschiedenis van de ronde van Frankrijk. Chapeau, heel mooi gebaar van Armstrong maar ik denk dat het te laat is.